sadaya Kategori
EN

Imah>produk>PASAR UÉ>Batré tina Shot Tube

b9-2
b9-2

CLE4258-1

NAMA : No.1 CAPRICE

A:buntut beureum kana dahlia beureum biru+bodas strobo B:héjo buntut kana dahlia wungu héjo+bodas strobo


panalungtikan Kiwari

rinci produk

Tipe: No.1 CAPRICE

Ukuran: 150x150x175 mm

Haliber: 25 mm
Némbak: 25

NEC: 325g
CBM: 0.053
Paking: 6/1
ADR: 1.3G / 0335