sadaya Kategori
EN

Imah>produk>PASAR UÉ>Batré tina Shot Tube

b9-6
b9-6

CLE4258-5

NAMA : No.5 CAPRICE

A: buntut beureum ka waktos brocade rian willows + strobo beureum B: buntut héjo ka brocade waktos rian willows + strobo héjo


panalungtikan Kiwari

rinci produk

Tipe: No.5 CAPRICE

Ukuran: 150x150x175 mm

Haliber: 25 mm
Némbak: 25

NEC: 325g
CBM: 0.053
Paking: 6/1
ADR: 1.3G / 0335