sadaya Kategori
EN

Imah>produk>PASAR UÉ>Batré tina Shot Tube

b9-7
b9-7

CLE4258-6

NAMA : No.6 CAPRICE

A:buntut beureum jadi dahlia beureum& dahlia biru+strobo bodas B:buntut héjo jadi dahlia wungu&dahlia héjo+strobo bodas

C:buquet of chrys ka oranyeu buntut ka jeruk dahlia+chrys


panalungtikan Kiwari

rinci produk

Tipe: No.6 CAPRICE

Ukuran: 150x150x175 mm

Haliber: 25 mm
Némbak: 25

NEC: 335g
CBM: 0.053
Paking: 6/1
ADR: 1.3G / 0335