sadaya Kategori
EN

Imah>produk>GO séri

127
127

CLE4234

NAMA : GO MANIAC

Cracles gancang ka palem warna, nyaring sareng gancang!

panalungtikan Kiwari

rinci produk

Jenis: batré tina tabung shot

Ukuran: 350x288x225mm
Némbak: 27

NEC:500g

CBM: 0.064 
Paking: 4/1
ADR: 1.4G / 0336

produk diulas