sadaya Kategori
EN

Imah>produk>PASAR UÉ>Novelties

cabe
cabe

CLE0053 CRACKER cabe beureum

NAME:

Ngoréjat

panalungtikan Kiwari

rinci produk

Tipe: AIR AIR

Ukuran: Ø6*35 MM

Haliber: 6 MM

Ditémbak: 1

NEC: 0.4 g

CBM: 0.015

Paking: 24/100