sadaya Kategori
EN

Imah>produk>PASAR UÉ>rokét

r8
r8

CLE2597A

NAMA : MAHKOTA EMAS

CLE2597-1: strobo kuat beureum sareng chrys. inti

CLE2597-2: bunderan strobo kuat beureum sareng inti strobo bodas

CLE2597-3: Ti-emas willows kalawan strobes beureum jeung strobes bodas



panalungtikan Kiwari

rinci produk

Ketik: Rokét

Ukuran: 1510 x 300 x 75 mm

Kaliber: 75mm

NEC: 186 g

CBM: 0.116

Paking: 10/3

produk diulas