sadaya Kategori
EN

Imah>produk>PASAR UÉ>rokét

r6
r6

CLE8021 / 2592

NAME : Space

A: silver dahli with gold strobe willow;

B: silver palm with crackling;

C: gold strobe willow with green strobe;

D: red and green dahli with chrys;

E: beureum jeung héjo kalawan strobe bodas;

F: lontar beureum jeung crackling mutiara;

G: lontar pérak kalawan strobe héjo;


panalungtikan Kiwari

rinci produk

Ketik: Rokét

Ukuran: 47x300x1100mm

Haliber: 27mm & 47mm

NEC: 254.3 g

CBM: 0.082

Paking: 12/7

produk diulas