sadaya Kategori
EN

Imah>produk>PASAR AS>200 Gram Air Mancur

17
17

SEGITIGA BERMUDA

NAMA : SEGITIGA BERMUDA

Ieu cai mancur 200gram lila, tahan 180 detik sareng sababaraha épék.

panalungtikan Kiwari

rinci produk

Jenis: Air Mancur

Ukuran: 145x126x150mm
Nembak: N/A 
CBM: 0.046 
Paking: 12/1
ADR: 1.4G / 0336

produk diulas