sadaya Kategori
EN

Imah>produk>BARU pikeun urang

CLA4802
CLA4802

CLA4802 - BOUNTY HUNTER - 22 nembak

NAMA : BOUNTY HUNTER

A: buntut beureum nepi ka brocade makuta ka biru + strobe bodas 

B: buntut biru nepi ka crackling + lauk pérak 

C: buntut beureum kana willows pérak + beureum & biru

D: pérak lontar macan buntut

E: buntut héjo nepi ka pérak palm + hujan béntang


panalungtikan Kiwari

rinci produk

Tipe: 200 Gram Repeater

Ukuran: 120x136x150MM

Haliber: 20MM / 25MM

Ditémbak: 22

NEC: 200 g

CBM: 0.053

Paking: 18/1


produk diulas

CLA4797 - JPEERLESS GLORY - 66 GAMBAR - 500GRAM
CLA4797 - JPEERLESS GLORY - 66 GAMBAR - 500GRAM
CLA4797 - JPEERLESS GLORY - 66 GAMBAR - 500GRAM
Taroskeun>
CLA4798 - némbak ganda - 20 némbak - 350GRAM
CLA4798 - némbak ganda - 20 némbak - 350GRAM
CLA4798 - némbak ganda - 20 némbak - 350GRAM
Taroskeun>
CLA4790 - Panon OUT - 20 nembak - 500GRAM
CLA4790 - Panon OUT - 20 nembak - 500GRAM
CLA4790 - Panon OUT - 20 nembak - 500GRAM
Taroskeun>
CLA4799 - SOULED OUT - 30 nembak - 350GRAM
CLA4799 - SOULED OUT - 30 nembak - 350GRAM
CLA4799 - SOULED OUT - 30 nembak - 350GRAM
Taroskeun>
CLA4808 - PANON CANDY - 16SHOT
CLA4808 - PANON CANDY - 16SHOT
CLA4808 - PANON CANDY - 16SHOT
Taroskeun>
CLA5046 - PRIME GLORY
CLA5046 - PRIME GLORY
CLA5046 - PRIME GLORY
Taroskeun>
CLA4766 - BOSS LIZZARD - 15 nembak
CLA4766 - BOSS LIZZARD - 15 nembak
CLA4766 - BOSS LIZZARD - 15 nembak
Taroskeun>
CLA4769 - PROM QUEEN - 58 nembak
CLA4769 - PROM QUEEN - 58 nembak
CLA4769 - PROM QUEEN - 58 nembak
Taroskeun>
CLA4776 - WARHAWK - 186 némbak
CLA4776 - WARHAWK - 186 némbak
CLA4776 - WARHAWK - 186 némbak
Taroskeun>