sadaya Kategori
EN

Imah>produk>PASAR AS>500 Gram Air Mancur

120
120

CLA5006

NAMA : GRAND SLAM

kipas-ngawangun, sababaraha tabung, dacing spasi laser beureum kalawan Ti-chrys., Warna béda tina cinyusu, sarta crackles popping badag, 3 kali Bouquet dina tungtung nutup eta up. Teu bisa boga cukup.

panalungtikan Kiwari

rinci produk

Jenis: Air Mancur

Ukuran: 335/130 x 125 x 165 mm
Nembak: N/A 
CBM: 0.055 
Paking: 6/1
ADR: 1.4G / 0336

produk diulas