sadaya Kategori
EN

Imah>produk>PASAR AS>500 Gram Air Mancur

121
121

CLA5012 - Entong panik - 500GRAM

NAMA : ULAH PANIK

Kembang Ti-perak + kilat beureum; 2: Kembang panonpoe emas jeung mutiara biru; Raja Crackling jeung flash beureum; pérak crackling kalawan flash héjo; Bulan jeung flash beureum; Curug emas jeung mutiara biru.

panalungtikan Kiwari

rinci produk

Jenis: 500 Gram Fountain

Ukuran: 370x325x240 mm
Tembakan:/
CBM: 0.013
Paking: 4/1
ADR: 1.4G / 0336

produk diulas