sadaya Kategori
EN

Imah>produk>BARU pikeun urang

CLA4800
CLA4800

CLA4800 - PATRIOTIKA - 21 némbak

NAMA : PATRIOTIKA

A: lancah pérak + strobe beureum / strobe héjo / strobe emas

B: béntang

C: Bouquet beureum héjo+time hujan willow kawaktos hujan willow+beureum wungu+héjo strobes



panalungtikan Kiwari

rinci produk

Tipe: 500 Gram Repeater

Ukuran: 240x300x225MM

Haliber: 30 MM

Ditémbak: 21

NEC: 500 g

CBM: 0.076

Paking: 4/1


produk diulas

CLA4790 - Panon OUT - 20 nembak - 500GRAM
CLA4790 - Panon OUT - 20 nembak - 500GRAM
CLA4790 - Panon OUT - 20 nembak - 500GRAM
Taroskeun>
CLA4799 - SOULED OUT - 30 nembak - 350GRAM
CLA4799 - SOULED OUT - 30 nembak - 350GRAM
CLA4799 - SOULED OUT - 30 nembak - 350GRAM
Taroskeun>
CLA4805 - JIWA Amérika- 22 nembak
CLA4805 - JIWA Amérika- 22 nembak
CLA4805 - JIWA Amérika- 22 nembak
Taroskeun>
CLA4645 - nalungtik Willy WINKING - 25shots
CLA4645 - nalungtik Willy WINKING - 25shots
CLA4645 - nalungtik Willy WINKING - 25shots
Taroskeun>
CLA5046 - PRIME GLORY
CLA5046 - PRIME GLORY
CLA5046 - PRIME GLORY
Taroskeun>
CLA4004B - 4'' Ghost Rider - cangkang canister
CLA4004B - 4'' Ghost Rider - cangkang canister
CLA4004B - 4'' Ghost Rider - cangkang canister
Taroskeun>
CLA4769 - PROM QUEEN - 58 nembak
CLA4769 - PROM QUEEN - 58 nembak
CLA4769 - PROM QUEEN - 58 nembak
Taroskeun>
CLA4776 - WARHAWK - 186 némbak
CLA4776 - WARHAWK - 186 némbak
CLA4776 - WARHAWK - 186 némbak
Taroskeun>
CLA4765 - SNIPER seuneu - 76 nembak
CLA4765 - SNIPER seuneu - 76 nembak
CLA4765 - SNIPER seuneu - 76 nembak
Taroskeun>
CLA4802 - BOUNTY HUNTER - 22 nembak
CLA4802 - BOUNTY HUNTER - 22 nembak
CLA4802 - BOUNTY HUNTER - 22 nembak
Taroskeun>