sadaya Kategori
EN

Imah>produk>PASAR UÉ>TOP A +

119
119

CLE4028

NAME : 0.8'' Captain 25s

A: buntut beureum nepi ka lontar beureum + béntang biru,
B: buntut héjo nepi ka beureum/ungu/héjo peony,
C: buntut beureum nepi ka pérak lontar + béntang biru,
D: buntut biru nepi ka bodas glitter + cracking,
E: buntut biru nepi ka makuta brocade + glitter bodas

panalungtikan Kiwari

rinci produk

Jenis: batré tina tabung shot

Ukuran: 120x120x125mm

Kaliber: 20mm

Némbak: 25

NEC: 157.5 g

CBM: 0.027 
Paking: 12/1