sadaya Kategori
EN

Imah>produk>BARU pikeun urang

CLA4799
CLA4799

CLA4799 - SOULED OUT - 30 nembak - 350GRAM

NAMA : DIPUASA

Buntut korma emas ka korma emas crackling, buntut korma emas ka makuta kembang, nepi ka hejo wungu glitter, brocade buntut ka brocade, ka laut biru glitter beureum, brocade buntut korma ka brocade korma ka brocade, nepi ka hejo komet waktu hujan.

panalungtikan Kiwari

rinci produk

Tipe: 350 Gram Repeater

Ukuran: 330/230*300*225MM

Haliber: 25 MM

Ditémbak: 30

NEC: 350

CBM: 0.104

Paking: 4/1