sadaya Kategori
EN

Imah>produk>BARU pikeun urang

CLA4805
CLA4805

CLA4805 - JIWA Amérika- 22 nembak

NAMA : JIWA AMERIKA

Buntut sekering kana glitter bodas biru beureum, buntut sekering ka hantu beureum korma emas, buntut sekering ka biru laut korma beureum, buntut sekering ka crackling warni.

panalungtikan Kiwari

rinci produk

Tipe: 350 Gram Repeater

Ukuran: 250 * 250 * 200MM

Haliber: 25&30MM

Ditémbak: 22

NEC: 350

CBM: 0.09

Paking: 6/1


produk diulas

CLA4797 - JPEERLESS GLORY - 66 GAMBAR - 500GRAM
CLA4797 - JPEERLESS GLORY - 66 GAMBAR - 500GRAM
CLA4797 - JPEERLESS GLORY - 66 GAMBAR - 500GRAM
Taroskeun>
CLA4795 - SNACKS SNOOPY'S - 32 GAMBAR - 350GRAM
CLA4795 - SNACKS SNOOPY'S - 32 GAMBAR - 350GRAM
CLA4795 - SNACKS SNOOPY'S - 32 GAMBAR - 350GRAM
Taroskeun>
CLA4790 - Panon OUT - 20 nembak - 500GRAM
CLA4790 - Panon OUT - 20 nembak - 500GRAM
CLA4790 - Panon OUT - 20 nembak - 500GRAM
Taroskeun>
CLA4799 - SOULED OUT - 30 nembak - 350GRAM
CLA4799 - SOULED OUT - 30 nembak - 350GRAM
CLA4799 - SOULED OUT - 30 nembak - 350GRAM
Taroskeun>