sadaya Kategori
EN

Imah>produk>BARU pikeun urang

9
9

CLA4742

NAMA: MAD LAB

A: Brocade makuta buntut brocade makuta jeung lancah jeung mutiara beureum

B: Brocade makuta buntut brocade makuta jeung lancah jeung mutiara biru

panalungtikan Kiwari

rinci produk

Tipe: MAD LAB

Ukuran: 120X120X147MM

Haliber: 25 MM
Ditémbak: 16

NEC: 184
CBM: 0.031
Paking: 12/1

produk diulas