sadaya Kategori
EN

Imah>produk>BARU pikeun urang

11
11

CLA4745

NAMA : HAIL AMERIKA

A: Brocade makuta kalapa

B: Gubrak

C: Lauk pérak

panalungtikan Kiwari

rinci produk

Tipe: HAIL AMERICA

Ukuran: 330X327X152MM

Haliber: 20 MM
Ditémbak: 81

NEC: 488.7
CBM: 0.039
Paking: 2/1

produk diulas