sadaya Kategori
EN

Imah>produk>BARU pikeun urang

6
6

CLA4749

NAMA : PEJUANG KAMERDEKAAN

A: beureum / héjo + cracklings, lemon + strobes beureum

B: komet beureum + komet héjo

C: beureum+héjostrobes

D: pérak spins kana héjo / wungu + chrys



panalungtikan Kiwari

rinci produk

Tipe: PEJUANG KAMERDEKAAN

Ukuran: 440X160X178 mm

Haliber: 15MM20MM / 25mm
Ditémbak: 43

NEC: 200
CBM: 0.059
Paking: 4/1

produk diulas