sadaya Kategori
EN

Imah>produk>BARU pikeun urang

7
7

CLA4750

NAMA : TÉH

A: strobes beureum + héjo

B:Bouquet tinastrobes héjo +komet beureum,Bouquet bodasstrobes +komet héjo,

Bouquet tinahejostrobes ka langit blues

C: buntut pérak whistling

D: buntut crackling kalawan tip beureum +buntut crackling kalawan tip héjo

E:buntut pérakcingogo ka korma beureum/héjo+hujan



panalungtikan Kiwari

rinci produk

Tipe: CHILL OUT

Ukuran: 315X185X175mm

Haliber: 15MM20MM
Ditémbak: 39

NEC: 200
CBM: 0.073
Paking: 6/1

produk diulas