sadaya Kategori
EN

Imah>produk>BARU pikeun urang

16
16

CLA4752

NAMA : HOT Spot

A: buntut Beureum ka gelombang beureum kalawan glitter héjo

B: Buntut héjo nepi ka béntang biru kalayan waktu hujan

C: Béntang biru kalayan waktos hujan

D: buntut sutra ka glitter beureum jeung lauk pérak


panalungtikan Kiwari

rinci produk

Tipe: HOT SPOTS

Ukuran: 125x180x150MM

Haliber: 20mm + 25MM
Ditémbak: 18

NEC: 200
CBM: 0.0456
Paking: 12/1

produk diulas