sadaya Kategori
EN

Imah>produk>BARU pikeun urang

13
13

CLA4758

NAMA : 1776

A: tip beureum kalawan buntut crackling

B: ujung héjo kalawan buntut crackling

C: Ujung biru kalayan buntut crackling

D: pérak cingogo

E: Béntang biru sareng makuta brocade

F: Bulao buntut ka beureum.héjo.biru béntang jeung pérak chrysanthemum

panalungtikan Kiwari

rinci produk

Ngetik: 1776

Ukuran: 400/287X490X175 MM

Haliber: 12MM-25MM
Ditémbak: 156

NEC: 432.6
CBM: 0.077
Paking: 2/1

produk diulas