sadaya Kategori
EN

Imah>produk>BARU pikeun urang

14
14

CLA4759

NAMA : MAHKOTA EMAS

Brocade makuta tambang ka brocade makuta

panalungtikan Kiwari

rinci produk

Tipe: MAHKOTA EMAS

Ukuran: 270x260x228MM

Haliber: 30 MM
Ditémbak: 30

NEC: 495
CBM: 0.0715
Paking: 4/1

produk diulas