sadaya Kategori
EN

Imah>produk>BARU pikeun urang

CLA4764
CLA4764

CLA4764 - USMC - 45 némbak

NAMA: USMC

A: buntut komet beureum ka beureum & biru + strobe bodas; 

B:sekering buntut ka biru ka beureum+waktu hujan;

C: buntut makuta nepi ka bulao + cracklings; 

D: sekering buntut ka willows emas ka héjo + renda beureum;

E: sekering buntut ka ti-emas willows + renda beureum.

panalungtikan Kiwari

rinci produk

Tipe: 500 Gram Repeater

Ukuran: 400 * 315 * 180MM

Haliber: 20MM / 25MM / 30MM

Ditémbak: 45

NEC: 500 g

CBM: 0.100

Paking: 4/1


produk diulas

CLA4799 - SOULED OUT - 30 nembak - 350GRAM
CLA4799 - SOULED OUT - 30 nembak - 350GRAM
CLA4799 - SOULED OUT - 30 nembak - 350GRAM
Taroskeun>
CLA4805 - JIWA Amérika- 22 nembak
CLA4805 - JIWA Amérika- 22 nembak
CLA4805 - JIWA Amérika- 22 nembak
Taroskeun>
CLA4806 - MADE IN MURICA - 25 nembak
CLA4806 - MADE IN MURICA - 25 nembak
CLA4806 - MADE IN MURICA - 25 nembak
Taroskeun>
CLA4659 - BED AS - 16 némbak
CLA4659 - BED AS - 16 némbak
CLA4659 - BED AS - 16 némbak
Taroskeun>
CLA6004 - misil ti naraka- 688 nembak
CLA6004 - misil ti naraka- 688 nembak
CLA6004 - misil ti naraka- 688 nembak
Taroskeun>