sadaya Kategori
EN

Imah>produk>PASAR AS>500Gram Repeater

CLA4772
CLA4772

CLA4772 - Balap jeung ngagaur - 9 nembak

NAMA : LOMBA JEUNG GORENG

lontar beureum & héjo + strobe bodas, 

willow crackling + willow glittering beureum + strobe beureum, 

gelombang emas ka beureum+crackling

panalungtikan Kiwari

rinci produk

Tipe: 500 Gram Repeater

Ukuran: 300X300X275MM

Haliber: 38 MM

Ditémbak: 9

NEC: 500 g

CBM: 0.058

Paking: 2/1


produk diulas

BEZER PEMATANG
BEZER PEMATANG
BEZER PEMATANG
Taroskeun>
CLA4708 - Jolly Roger - 25 nembak - 500GRAM
CLA4708 - Jolly Roger - 25 nembak - 500GRAM
CLA4708 - Jolly Roger - 25 nembak - 500GRAM
Taroskeun>
jeruk - 25 nembak - 500GRAM
jeruk - 25 nembak - 500GRAM
jeruk - 25 nembak - 500GRAM
Taroskeun>
CLA4719 - PYRO-ADDICT - 15 GAMBAR - 500GRAM
CLA4719 - PYRO-ADDICT - 15 GAMBAR - 500GRAM
CLA4719 - PYRO-ADDICT - 15 GAMBAR - 500GRAM
Taroskeun>
CLA4720 - murka - 15 nembak - 500GRAM
CLA4720 - murka - 15 nembak - 500GRAM
CLA4720 - murka - 15 nembak - 500GRAM
Taroskeun>
CLA4703 - JACKPOT - 12 nembak - 500GRAM
CLA4703 - JACKPOT - 12 nembak - 500GRAM
CLA4703 - JACKPOT - 12 nembak - 500GRAM
Taroskeun>
CLA4689 - TAMPILKAN - 106 GAMBAR - 500GRAM - SELENGKAP
CLA4689 - TAMPILKAN - 106 GAMBAR - 500GRAM - SELENGKAP
CLA4689 - TAMPILKAN - 106 GAMBAR - 500GRAM - SELENGKAP
Taroskeun>
CLA4797 - JPEERLESS GLORY - 66 GAMBAR - 500GRAM
CLA4797 - JPEERLESS GLORY - 66 GAMBAR - 500GRAM
CLA4797 - JPEERLESS GLORY - 66 GAMBAR - 500GRAM
Taroskeun>
CLA4660 - KISS randa - 28 némbak
CLA4660 - KISS randa - 28 némbak
CLA4660 - KISS randa - 28 némbak
Taroskeun>
CLA4769 - PROM QUEEN - 58 nembak
CLA4769 - PROM QUEEN - 58 nembak
CLA4769 - PROM QUEEN - 58 nembak
Taroskeun>
CLA4764 - USMC - 45 némbak
CLA4764 - USMC - 45 némbak
CLA4764 - USMC - 45 némbak
Taroskeun>