sadaya Kategori
EN

Imah>produk>BARU pikeun urang

30
30

CLA4789

NAMA : PIKEUN NU NGAGURUNG

  1. buntut whistling kana brocade makuta + lampu héjo.

    2.whistling buntut ka korma héjo+chrys.

    3.whistling buntut kalampu beureum + strobo héjo,

    4.whistling buntut ka lampu biru+chrys,

    5.buntut whistling kana brocade makuta + lampu beureum,

    6. suling buntut pérak,7.whistling buntut ka chrys.

panalungtikan Kiwari

rinci produk

Tipe: 500Gram Repeater

Ukuran: 450x280x180MM

Haliber: 20MM + 25MM

Ditémbak: 49

NEC: 500

CBM: 0.054

Paking: 2/1


produk diulas