sadaya Kategori
EN

Imah>produk>BARU pikeun urang

23
23

CLA4792

NAME : RIDE MY ROCKET

Little nice shots of missiles

panalungtikan Kiwari

rinci produk

Tipe: 200Gram Repeater

Ukuran: 317x202x82MM

Haliber: 9MM + 14MM

Ditémbak: 96

NEC: 200

CBM: 0.074

Paking: 12/1


produk diulas