sadaya Kategori
EN

Imah>produk>BARU pikeun urang

CLA4806
CLA4806

CLA4806 - MADE IN MURICA - 25 nembak

NAMA : MADE IN MURICA

buntut beureum Ti lontar emas + béntang ngojay beureum, pérak buntut emas plam kalawan naga pérak, buntut héjo Ti lontar emas + béntang ngojay héjo, buntut beureum Ti lontar emas + naga pérak, buntut konéng Ti lontar emas + ngojay konéng.

panalungtikan Kiwari

rinci produk

Tipe: 500 Gram Repeater

Ukuran: 250 * 250 * 200MM

Haliber: 30 MM

Ditémbak: 25

NEC: 500

CBM: 0.06

Paking: 4/1


produk diulas

CLA4795 - SNACKS SNOOPY'S - 32 GAMBAR - 350GRAM
CLA4795 - SNACKS SNOOPY'S - 32 GAMBAR - 350GRAM
CLA4795 - SNACKS SNOOPY'S - 32 GAMBAR - 350GRAM
Taroskeun>
CLA4799 - SOULED OUT - 30 nembak - 350GRAM
CLA4799 - SOULED OUT - 30 nembak - 350GRAM
CLA4799 - SOULED OUT - 30 nembak - 350GRAM
Taroskeun>
CLA4805 - JIWA Amérika- 22 nembak
CLA4805 - JIWA Amérika- 22 nembak
CLA4805 - JIWA Amérika- 22 nembak
Taroskeun>