sadaya Kategori
EN

Imah>produk>PASAR UÉ>Udud

s2-1
s2-1

CLE7032-B

NAMA : Haseup Hideung

Haseup Hideung

panalungtikan Kiwari

rinci produk

Jenis: Haseup

Ukuran: 82x130mm

Caliber: -mm

Némbak: 1

NEC: 175 g

CBM: 0.026

Paking: 24/1

produk diulas