sadaya Kategori
EN

Imah>produk>PASAR UÉ>Udud

s2-4
s2-4

CLE7032-W

NAMA : Haseup Bodas

Haseup Bodas

panalungtikan Kiwari

rinci produk

Jenis: Haseup

Ukuran: 82x130mm

Haliber: --mm

Némbak: 1

NEC: 180 g

CBM: 0.026

Paking: 24/1

produk diulas